kklaran

2010-10-29
22:01:49

Trötter

Ligger här i min säng i min nya pyjamas, i mitt nya rum. Känns egentligen sådär att fara till Belgien imorgon, men men... Hade kanske hellre varit hemma det här lovet och kunnat pyssla med huset. Men hursom så ska vi samlas 05.45 imorgon på Skavsta, jippie :) Ska nog ta och sova nu.
2010-10-28
19:57:57

AAAAAAHHHHHH

Sitter i MITT ALLDELES EGNA RUM och bara njuter. Börjar få träsmak i rumpan och ont i rygg och nacke eftersom jag sitter på golvet med datorn i knät, men fan vad härligt det är att sitta på golvet i MITT RUM!
2010-10-24
09:15:44

Avslutningsfest=alkohol?

Vi hade avslutningsfest med laget igår. Dagen började redan halv nio hos Cammen, där vi klädde på oss våra lagkläder. Vi var alltså Kalles kaviar-tuber med blåa leggins, blå tröja med Kalle på, röda mössor och aluminiumfolie runt halsen. Fett snygga var vi!
Halv tio samlades alla deltagare på torget, och sen cyklade vi vidare mot slakthuset där alla ledare fick spela in en låt. Snällt sagt kan vi kan säga att originalet var bättre. Sen hade vi lite tid över innan den riktiga tävlingen skulle börja, så vi cyklade till Vallen och chillade där. Nu kan jag passa på att berätta att på väg till torget lyckades jag cykla på en sten och punktera mitt cykeldäck. Lyckat! Så jag fick cykla runt staden på pappas herrcykel, lite jobbigt eftersom mina ben är något för korta.
Kvart över elva samlades vi åter på torget, och då fick vi ett papper med lite tider och platser där vi skulle vara. På varje plats fick man en uppgift, och klarade man av den fick man en bokstav, var man snabbast fick man en till bokstav.
De bokstäverna fick vi senare under festkvällen pussla ihop till ord, och eftersom lag Kalle (vi) hade flest bokstäver så listade vi ut ordet först och vann! Priset var en klubba till var och en i laget.
Nu kommer jag till det jag egentligen ville skriva om. Alkohol.                                
Måste ordet fest vara synonymt med alkohol och fylla? Kan inte folk ha roligt och dansa utan sprit i kroppen? Igårkväll var det max 10 personer som inte drack någonting alls. Av 30. Det tycker inte jag känns rätt, och ännu mer fel blir det när det minderåriga halsar en hel flaska cider inför alla vuxna som inte gör något för att stoppa det. Det är inte okej! Att göra en grej av att bli så full som möjligt på lagfester där det också är personer som är under 18 och inte vill dricka tycker jag är dåligt. Jag gick ganska tidigt, vid elva ungefär för det var inte speciellt roligt för de få nyktra som var kvar. Dessutom känner jag mig otrygg när det är för mycket alkoholpåverkade människor omkring mig. De är inte sig själva. Kort sagt så tycker jag att de människor som dricker för att kunna släppa loss är ganska patetiska. De vågar inte utan drogen som släpper alla hämningar.
Det var allt jag ville säga.