kklaran

2011-08-31
17:19:50

Tid

Har nu varit duktigt och snäll mot mig själv genom att tacka nej till något som skulle ta ifrån mig x antal timmar i skolan under denna månad. Jag kan säga nej! Det är bara det att jag oftast inte vill. Igår bad jag min pappa att vara jobbig och ifrågasättande när jag vill åka iväg på saker, för det lär behövas. September ser ut som en månad som redan är proppad med roliga saker, trots att den inte ens har börjat.
2011-08-30
20:57:11

Jag kommer stressa sönder detta läsår...

Idag är det tisdag och jag har precis kommit hem från luf-möte. Sen senaste inlägget har jag haft jävligt kul, varit riktigt arg på mig själv och matte c, konstaterat att jag har bra självdisciplin, förstått att läsåret 2011-2012 kommer bli riktigt jobbigt för min del, kollat på min egen cell i ett mikroskop, skrivit en tre sidor lång sammanfattning av helgen, börjat spela wordfeud. Man kanske ska åka på basliberal istället för att bara vara hemma helgen då jag fyller år? Jag hade ju ändå varit borta om inte datumet för nästa umr-träff ändrats...
2011-08-25
20:39:18

Onödig uppdatering

Imorgon åker jag ner till Skåne för en träff med UMR-gänget. Det ska bli trevligt. Idag har jag klippt mig, fått lön, målat naglarna och övningskört I RIKTIG TRAFIK. I övrigt så var dagen sådär. Nu måste jag nog börja packa.