kklaran

2011-07-26
22:22:58

Lasemannen i en stuga

Ibland blir man sjuk. Ibland blir man trött. Just nu är jag både och i en liten stuga i Falsterbo. Innan jag går och sover ska jag läsa lite till ur Lasermanne av Gellert Tamas. En mycket läsvärd bok som skildrar Sverige i början av nittiotalet.
2011-07-16
15:48:36

Sur, ledsen och besviken

Det har gått lika lång tid mellan min senaste fb-status som mitt senaste blogginlägg. Det betyder förmodligen att jag inte har varit inne på datorn över huvud taget sen den 10 juli (sex dagar sedan). Den här veckan har jag i princip isolerat mig själv av olika anledningar. En av dem är att jag inför Gothia har blivit väldigt sur, ledsen och besviken på hur ledarna i mitt lag har hanterat en viss fråga. Deppade ihop helt i torsdags och för första gången i mitt liv struntade jag i att träna på grund av att jag inte kände för det. Hade dessutom ont i foten så det gav mig ännu ett skäl att stanna hemma. Anledningen till mitt dåliga humör har inte försvunnit men nu är jag inte lika bitter längre. Frågan är bara om jag orkar efter Gothia. Orkar hålla modet uppe i ett lag där man inte hälsar på alla när de kommer genom dörren. I ett lag där man bara säger "bra spelat" till de man umgås med utanför. I ett lag där vi ska föreställa damftbollsspelare men behandlas som flickor.
2011-07-10
16:20:05

Slutsats

När man ser omslaget till en bok där författarens namn står i större stil än titeln på boken kan man dra slutsatsen att det finns bättre böcker att läsa.