kklaran

2011-11-28
20:41:12

Övervakad?

Hade en facebook-fri vecka. Sen ville jag inte längre. Men jag kommer nog inte att vara inne lika ofta som förut, från och med nu. Känns... onödigt. Man kan göra så myket roligare och bättre saker. Utan att bli konstant övervakad. Det finns massor med roliga studier på det här med statusuppdateringar. Till exempel mår vi sämre när vi ser alla andra statusuppdateringar, för vi tror att alla andra är så mycket lyckligare än oss själva.
2011-11-23
13:54:33

Matteprov

Hade nyss matteprov. Hade stenkoll på alla frågor utom en. Hatar när man vet hur man ska göra saker men inte har en aning om vad man ska göra. Nu sitter jag i alla fall på Ungdomsfullmäktiges kontor och hänger i väntan på att dagens möte ska börja. Jag har på mig min nya mössa, den är riktigt mysig. Igår var första dagen jag hade på mig den, och jag blev riktigt glad när två av varandra oberoende personer kommer fram till mig och säger att de gillar min mösa. Man borde säga såna saker oftare till personer man inte känner.
2011-11-22
21:12:21

Ord

Har suttit i x antal minuter och slagit upp ord i Svenska Akademiens ordlista på nätet. Visste ni att karnivor betyder köttätare? Eller att oxymoron är när man sätter ihop två motstående ord, till exempel talande tystnad?