kklaran

2011-10-31
19:33:24

Att sticka

Känner för att vara kreativ och sticka massor med roliga klädesplagg. Just nu håller jag på med en mobilstrumpa och en sjal. Känns bättre att stiga i svårighetsgraderna än att börja med en tröja direkt. Men jag ska dit någon gång. Till tröjan alltså.
Tycker om att lyssna på musik och sticka. Gärna med en kopp te någonstans i närheten. Men idag har jag bytt ut tekoppen mot en godisskål.
2011-10-31
16:38:01

Mindre isolering

Idag isolerar jag mig själv. Mer eller mindre. Är ju inne på facebook, men har inte satt på mobilen. Hängt med mig själv helt enkelt. Skönt! Nu tror jag att jag ska sticka lite. Har hittat mönster till både bh:ar och trosor, säger inte att jag ska sticka just det men jag undrar hur det känns att ha på sig stickade underkläder.
2011-10-27
22:02:08

Är dikter de sånger tondöva sjunger?

Har post-musikal depression. Och det är inte för att jag på något sätt har varit med i någon och nu känner enorm tomhet. Det är för att jag efter varje musikaliskt framträdande jag ser får mig att djupt och innerligt önska att jag kunde sjunga på ett sätt som gjorde att jag inte skämdes för min röst. Men det kan jag inte. Är dikter de sånger tondöva sjunger?