kklaran

2012-08-30
08:43:07

Det här med körkortet...

Pluggar körteori som en galning och nojjar inför uppskrivning och uppkörning. Förbannar mig själv för att jag inte övningskört mer under året, så att det istället blir smått stressigt nu när det börjar närma sig. Förbannnar också mig själv för min oförmåga att tacka nej till saker som verkar roliga även fast jag vet att det kanske är bättre om jag stannar hemma.
2012-08-28
19:11:14

Sista året

Igår var första dagen på sista året på gymnasiet för vår del. Det kändes inget speciellt, konstigt nog. Idag kändes det speciellt däremot, när vi kickstartade skolarbetet med att ha en hel dag som handlade bara om projektarbetet, PA. Jag är glad att jag och min partner in crime har ett ganska bra hum om vad vi ska göra. Annars hade jag förmodligen varit väldigt stressad just nu. På tal om stress, är det bara jag som blir stressad när jag läser om stress eller pratar om stress?
2012-08-20
14:12:40

Malta (igen)

Håller fortfarande på att återhämta mig efter resan. Ett tips: åk inte iväg på en hel helg med möte direkt efter en vecka med i genomsnitt fem timmars sömn varje natt. Sov nästan tolv timmar inatt och vaknade ändå trött. Men det var det värt. Jag har haft en underbar vecka på ön i medelhavet och jag ska definitivt tillbaka dit någon gång. Det var ungefär som jag väntat mig, men en sak som överraskade mig positivt var hur trevliga vissa malteser som vi stötte på var. Jag kommer alltid att komma ihåg kvinnan vi bokade cruisingen till Blue Lagoon av, hur snäll hon var och att vi alltid hälsade på henne när vi gick förbi efter det. Dock var Blue Lagoon lite överskattat, så jag skulle inte rekommendera det om man är ute efter en najs strand att sola och bada på. Hur som helst, veckan var som en enda lång fest och jag har nog aldrig varit så brun som jag är nu. Nu återstår bara att packa upp, tvätta alla supersvettiga kläder och visa alla bilder för de som vill.