kklaran

2012-02-27
21:17:04

Nörd

Jag är en riktig nörd. Det kommer och går i vågor, och just nu är jag riktigt inne på Star Wars igen. Lyssnar på filmmusiken, bläddrar i mitt bildlexikon och briljerar för de som orkar lyssna om mina kunskaper. Det finns många saker att nörda ner sig på, och för mig är det Star Wars som gäller. Några andra saker som jag är ganska nördig på är Harry Potter (men det finns de som är långt värre), böcker, film och ord. Jag älskar ord. Och citat.
Bara för det bjuder jag på musiken till slutstriden i första Star Wars-episoden. Men räds icke, mina ofrälsta vänner. Jag tycker ni ska lyssna på detta oavsett vad ni har för relation till de film-epos det är hämtat ifrån. För att det är så jävla bra.
2012-02-26
12:00:49

Parodier ftw

Som vi redan vet så är jag en nörd. Speciellt när det gäller Star Wars, men jag är ofta rätt nörfig på andra saker också. Parodier till exempel. Nu har jag hittat ännu en parodi på Sagan om ringen-trilogin som är ganska rolig. Jag ger er The Lord of the Libraries!
2012-02-24
18:34:47

Festivalbryderi

Lyssnar på musik och kollar in olika festivaler. Putte i parken verkar vara trevligt. Inte så långt härifrån, bra pris och bra artister. Framför allt kommer Kent dit. Kent, som jag någon gång i livet ska se live. Men man ska ju ha någon att åka med också.