kklaran

2012-07-21
20:32:46

Jobbar

Jobbar. Somnar åtta,nio,tio går upp fem. Längtar till Maltaresan, som är om mindre än tre veckor nu. Längtar också till 11 september, då jag faktiskt kan följa med när mina kompisar har kul på krogen. Men än så länge så duger jag bara för hänget innan... Längtar också lite till nästa helg då vi ska åka till gröna Lund. Längtar till jag har jobbat färdigt för i sommar. Det finns mycket att längta till i perioder.
2012-07-07
18:57:46

Peace & Love

Har varit förkyld i över en vecka nu. Är det någon som kommer hem från Peace & Love och inte är förkyld eller på annat sätt sjuk? Festivalen var bra och vi från Ungdom Mot Rasism värvade över 100 medlemmar. Passade också på att dela ut klistermärken (asbra att sätta på tält och gummistövlar), pins, halstabletter (sjukt uppskattade efter ett par bra konserter) och gnuggistatueringar. Passade också på att ge mig själv en hennatatuering med AC/DC-loggan. Det var tyvärr lite för uppenbart att den inte var äkta så jag lyckades inte lura någon som jag känner.
 .
 Annars då, hur var konserterna? Jo, tackar som frågar. De flesta var riktigt bra, typ Kent, Deportees, Hoffmaestro och Skrillex. Däremot var Rihanna en riktig besvikelse. Hon kom 45 minuter för sent och är packad på scen. Skärpning där alltså.
Lånar en bild från internätet på Kent under deras konsert. Det enda tråkiga var att de inte körde så många av de låtar som är mina favoriter.