kklaran

2012-05-22
22:39:46

En öde ö skulle sitta bra

Under de senaste dagarna har jag då och då önskat att jag var på en öde ö, utan människor, tidningar, skola, internet och allt annat som inte hör till de basala behoven för överlevnad. Jag är ganska säker på att denna önskning beror på att jag tycker det är så många saker jag måste göra just nu fast jag inte vill göra dem. Typ fysikredovisning, mattenationella. Gå i skolan över huvud taget. Jag längtar efter sommarlov.
2012-05-20
21:45:46

Det näst bästa beslutet

Idag är det ett år och 21 dagar sen jag klippte av mig håret. Att göra det räknar jag som det hittills näst bästa beslutet i mitt liv. Jag ser det lite symboliskt för någon slags pånyttfödelse, att jag började se världen på ett annat sätt. Som ett nät av normer och strukturer som påverkar alla våra handligar, och som i sin tur påverkas av handlingarna. Det var symboliskt på så sätt att nu blir det allvar. Nu ska jag vara mig själv så mycket jag kan. Inte någon annan, någon jag borde vara enligt normerna och strukturerna. Därför är hårkapningen det näst bästa beslutet jag tagit i mitt liv än så länge.
2012-05-15
22:04:09

Kvällsprat

Det var ett tag sen det blev något skrivet här. Men så kan det vara ibland. Just nu har jag en hel del att göra i skolan och inte så mycket jag känner att jag vill skriva om. Och då blir det tomt. Men som tur är så skrivs det en hel del på Ungdomsfullmäktiges blogg på SN.se. Dit hittar ni om ni trycker här. Senaste inlägget i skrivande stund är faktiskt ett ifrån mig, där jag delger min syn på antirasism. Det är ganska intressant, tycker jag själv i alla fall. Det kan man ju å andra sidan förvänta sig, eftersom jag knappast skulle skriva om något jag finner extremt tråkigt.
.
Nu är det nog dags att hoppa in i duschen ändå. Var tvungen att skriva en liten presentation till morgondagens engelskalektion innan jag kunde göra något annat. Som att duscha.