kklaran

2013-11-27
20:58:59

Ett eget stetoskop

Jag förstå inte riktigt hur jag ska använda det eller vad det är meningen att jag ska höra med det. Men alla år som är kvar innan målet är nått känns plötsligt kortare. Jag kommer inte få använda det på riktigt förrän nästa termin kanske, ändå ger det en liten ljuspunkt i stressen som är över plugget just idag.
Och ja, jag tog på mig operationsstället bara för att ta bilden. Jag känner mig som en läkarstudent när jag har det på.
2013-11-25
18:32:35

Tänk vad en löprunda kan göra med humöret

Efter en lång dag i skolan som avslutas med en dryg timmes förtvivlan över histologin (läran om vävnader) och mikroskopets begränsningar går jag hem i vredesmod. Kommer hem och slänger mig mer eller mindre uppgivet på sängen. Får efter ett tag den eminenta idén att ta en löptunda. Bästa beslutet idag. Sex kilometer senare är jag något öm i knän och fötter men mår så mycket bättre. Livet har fått en ny mening, nästan.
 
2013-11-19
22:59:13

:)

Ibland när jag är på bra humör kan jag gå omkring och le utan någon speciell anledning. Det borde man göra oftare, det blir så mycket trevligare då. Speciellt när man hälsar på någon och man nästan kan se att de blir lite gladare av ens eget humör. Humör smittar mer än vad man tror.